Företagskund

Öppettider

Måndag – fredag

07.00 – 18.00

Lördag

09.00 – 18.00

Söndag

09.00 – 16.00

Boka tid

Boka enkelt online för snabb och smidig bilvård! Se våra priser här

Kontakta oss

040 - 611 45 67
info@triangelnbiltvatt.se

Har du frågor? Kontakta oss gärna för personlig service och snabba svar.

Varför det är viktigt att vårda dina företagsbilar!

För företag är det avgörande att vårda sina företagsbilar på ett noggrant sätt. Genom att hålla bilarna i toppskick ger företaget ett professionellt intryck och visar omsorg om detaljerna. Dessutom kan regelbunden bilvård bidra till att bibehålla bilarnas värde och minska behovet av kostsamma reparationer i framtiden. Med välunderhållna fordon kan företaget också öka säkerheten för sina anställda och förbättra kundupplevelsen. Så se till att vårda dina företagsbilar regelbundet för att säkerställa långsiktig framgång och effektivitet.

Representation och professionellt Intryck

Som företagsägare är det av yttersta vikt att era företagsbilar representerar ert företag på ett professionellt sätt. Genom att hålla era bilar välvårdade skapar ni en positiv bild av ert företag och visar på omsorg om detaljerna.

Andrahandsvärde och Ekonomisk Lönsamhet

Oavsett om bilen ägs av företaget eller är leasad, så är det avgörande att vårda den för att säkerställa ett högt andrahandsvärde. Bucklor, repor och andra skador kan minska värdet avsevärt vid försäljning eller byte av fordonet.

Effektivt Underhåll och Lättare Skötsel

Genom att regelbundet använda biltvätt och lackskydd minskar behovet av kraftiga rengöringsmedel och avfettningsmedel. Detta inte bara förenklar underhållet utan är också fördelaktigt för miljön.

Ökad Säkerhet och Komfort

Genom att investera i glasbehandling för bilar kan förarens sikt förbättras avsevärt, särskilt under ogynnsamma väderförhållanden som regn eller mörker. Detta bidrar till både förarens säkerhet och körkomfort.

Skräddarsydda Företagsavtal

Vi erbjuder skräddarsydda företagsavtal för alla typer av företag och deras anställda. Kontakta oss för en personlig konsultation där vi går igenom ditt företags specifika behov och erbjuder skräddarsydda lösningar.

Genom att ta hand om era företagsbilar på ett professionellt sätt kan ni inte bara förbättra ert företags image utan också säkerställa långsiktig ekonomisk lönsamhet och ökad säkerhet för era anställda. Ta steget mot en bättre bilvård idag!

Kontakta oss - Vi är här för dig!

Har du frågor, önskemål eller behöver hjälp? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att assistera dig och ge den bästa servicen möjligt

Kontaktformulär

Företagskunder

Vanliga frågor och svar

Varför är det viktigt för företag att ha välunderhållna företagsbilar?

För företag är det avgörande att ha välunderhållna företagsbilar för att ge ett professionellt intryck och visa omsorg om företagets image. Dessutom kan välunderhållna bilar bidra till att öka säkerheten för de anställda och minska risken för dyra reparationer i framtiden.
Vilka fördelar kan företag få av att teckna avtal för bilvårdstjänster?

Vilka fördelar kan företag få av att teckna avtal för bilvårdstjänster?

Genom att teckna avtal för bilvårdstjänster kan företag få skräddarsydda lösningar för sina behov, vilket kan inkludera regelbunden bilvård, rabatterade priser och prioriterad service. Detta kan hjälpa företaget att spara tid och pengar samtidigt som man säkerställer att företagsbilarna är i optimalt skick.

Hur kan välunderhållna företagsbilar påverka företagets image och varumärkesidentitet?

Välunderhållna företagsbilar kan förstärka företagets image genom att visa på professionalism, omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Det kan också bidra till att skapa en positiv varumärkesidentitet och öka förtroendet hos kunder och affärspartners.

Öppettider

Måndag

07:00 – 18:00

Tisdag

07:00 – 18:00

Onsdag

07:00 – 18:00

Torsdag

07:00 – 18:00

Fredag

07:00 – 18:00

Lördag

09:00 – 18:00

Söndag

09:00 – 16:00