Helrekond – Boka tid här

Total rekond, helrekond, rekonditionering, helrekond in- och utvändigt… kärt barn har många namn och för den som verkligen bryr sig om sin bil är detta det enda rätta valet. Boka din rekond i Malmö hos oss så ser vi till att din bil levereras tillbaka i bäst möjliga skick.

En helrekond är en heltäckande biltvätt där vi noggrant rengör, polerar och tvättar din bil från utsidan och in. Det innebär att varenda del på ditt fordon kommer behandlas, från lacken och rutorna till motorn, klädseln, däck och fälgar.

Den största fördelen med en helrekond Malmö är att hela bilen behandlas med smutsavstötande medel. Därmed behöver du inte tvätta bilen lika ofta framöver utan oftast räcker det med att du bokar en kompletterande handtvätt då och då. 

Helrekond utsida

För enkelhetens skull brukar vi dela upp rekond i två olika kategorier: rekond utsida och rekond insida. För helrekond utsida har vi olika paket du kan välja mellan: Brons, Guld och Diamant, beroende på de tjänster du är intresserad i. Läs mer om dessa paket på vår prissida. Utöver det tillhandahåller vi följande tjänster:

  • Handtvätt – hela din bil kommer tvättas för hand av en av våra erfarna experter. Vi använder industriledande tvättprodukter, svampar och högtryckstvättar.
  • Polering – vi erbjuder även polering och vaxning av lacken på bilen. Det är ett bra sätt att ta hand om bilens yttre på, fast numera rekommenderar vi lackförsegling (se nedan).
  • Keramisk lackförsegling – vi behandlar lacken på din bil med en så kallad keramisk lackförsegling. Behandlingen skyddar bilen mot smuts, avgaser, fågelbajs och annat som annars brukar fastna på bilen.
  • Däcktvätt – i helrekonden ingår även tvätt och polering av dina däck för att ge bilen ett fräscht helhetsintryck.
  • Fälgtvätt – en ren bil med smutsiga fälgar uppfattas fortfarande som smutsig. Därför handtvättar vi alltid fälgarna på alla bilar som ska ha en helrekond Malmö.

Helrekond insida

I rekondtjänsten ingår också en heltäckande rengöring av bilens insida. Förutom att vi torkar av och polerar alla ytor såsom instrumentbrädan, kan du även förvänta dig följande:

  • Golvtvätt – vi dammsuger och tvättar golvet och alla små skrymslen i hela bilen. På så sätt får vi effektivt bort allt damm, smuts, stenar och annat som lätt samlas på bilgolvet.
  • Klädseltvätt – vi tar även hand om klädseln i bilen och anpassar behandlingarna efter klädselns skick och material. Det spelar alltså ingen roll om bilen är ny eller gammal eller om du har skinnklädsel eller klädsel i syntetiskt material. Har du skinnklädsel så behandlar vi skinnet för att öka dess livslängd.
  • Luktsanering – med sofistikerade verktyg och baserat på vår omfattande erfarenhet kan vi även sanera din bil från alla oönskade dofter. Så sluta dölj lukterna med Wonderbaums och boka istället en helrekond av bilen.
  • Hundhår – i samband med att bilen tvättas invändigt avlägsnar vi även alla hundhår som kan ha fastnat i säten och textilier.

Är du i behov av en rekond i Malmö kan du boka en tid hos oss redan idag. Har du inte tid att själv komma förbi oss på Triangeln i Malmö kan du boka en upphämtning och avlämning. Då kommer vi till dig och hämtar bilen, tar med den på en helrekond och lämnar därefter tillbaka den inom 2 timmar. Praktiskt, eller hur?