Våra priser

TRIANGELN BILTVÄTT

Grön och hållbar biltvätt och bilvård i Malmö

Se våra priser

Våra priser biltvätt, rekond & lackskydd

Biltvätt priser & paket – Välj bland tilläggstjänster inom bilvård

Välj bland professionella bilvårdstjänster för privatpersoner och företag. Se våra biltvätt abonnemang för företag.

Omdömen

(5/5)

Handtvätt

Utvändig tvätt med avfettning, schamponering, torkning och fälgtvätt.

Från 240:-

Visa Mera
Brons tvätt

Utvändig tvätt med avfettning, schamponering, torkning och fälgtvätt.

Pris
Personbil fr. 240:-
SUV bil fr. 290:-

Guld tvätt

Utvändig tvätt med avfettning, schamponering, torkning med sämskskinn, fälgtvätt, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor och In- och utvändig fönsterputs.

Pris
Personbil fr. 390:-
SUV bil fr. 440:-

Diamant tvätt

Utvändig VAXtvätt med avfettning, VAXschamponering, torkning med sämskskinn, fälgtvätt, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Högtryck spolning av dörrkarmar. Rengörning av paneler, mattor, in- och utvändig fönsterputs och underspolning.

Pris
Personbil fr. 490:-
SUV bil fr. 540:-

Diamant tvätt+

Utvändig skumtvätt (Foam) med avfettning, fälgrengöring, schampovaxning och torkning med sämskskinn. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Spolning av dörrkarmar, paneler, mattor. In- och utvändig fönsterputs. Påfyllning av spolarvätska, keramisk Wetcoat, däckglans och tornado invändigt.

Pris
Personbil fr. 890:-
SUV bil fr. 990:-

Omdömen

(5/5)

Rekond

Välj mellan våra rekondpaket

Från 1990:-

Visa Mera

Rekond

Total Rekonditionering

*Brons paket
Lackkonservering, klädseltvätt, golvtvätt och luktsanering fr. 3495:-

*Guld paket
SilverSeal nano 2k, klädseltvätt, golvtvätt och luktsanering fr. 4495:-

Diamant paket
*Keramisk lackskydd, klädseltvätt, golvtvätt och luktsanering fr. 8495:-

*Obs! För bilar som har läder stolar så ingår Gliptone premium leathercare.

Polering och Lackskydd

Lackkonservering

Utvändig tvätt med avfettning, fälgtvätt och schamponering. Polering och lackkonservering (tar bort tvättrepor, mildare defekter och avoxiderar),dammsugning av kupé och bagageutrymme. Högtryck spolning av dörrkarmar. Rengörning av paneler, mattor och in- och utvändig fönsterputs.

Pris
Personbil fr.1799:-
SUV fr.1990:-

Silver Seal Nano 2k

silver seal triangeln biltvätt

SilverSeal Nano 2k skyddspacket med 3 års garanti med återbehandling var 12:e månad.

Pris
Personbil fr. 2999:-
SUV fr. 3499:-

Keramisk lackskydd

En behandling tar ungefär 36 timmar i anspråk, så vi kommer att behöva din bil i två dygn. En gång om året ska du besöka oss för en garantitvätt där vi tar bort beläggningar som kan uppstå. Dessutom avlägsnar vi eventuell tjära som kan ha negativ effekt på det keramiska lackskyddet.

I behandlingen ingår även ett antal andra moment: avfettning och tvätt av kaross och dörrgångar, maskering av plastdetaljer, maskinpolering, fönsterputsning och tvätt av gummimattor.

Pris
Personbil fr. 6990:-
SUV fr. 7990:-

Invädig Rekonditionering

Special klädseltvätt

klädselstvätt triangeln biltvatt

Klädseltvätt kan behövas när bilens säten blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort. Vid en tvätt används hetvatten i kombination med ett smutslösande medel. Vi använder en speciell tvättmaskin som doserar kemvätska samtidigt som den suger upp det smutsiga vattnet.

Skinntvätt kan behövas när bilens säten blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort. Skinnet rengörs med specialanpassade rengöringsmedel för att tvätta bort fett, fläckar och ingrodd smuts.

Pris 890:-

Special Golvtvätt

golvtvätt triangeln biltvatt

Golvtvätt kan behövas när bilens golv partier blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort. Vid en tvätten används hetvatten i kombination med ett smutslösande medel. Vi använder en speciell tvättmaskin som sprutar kemvätska samtidigt som den suger upp det smutsiga vattnet.

Pris 890:-

Luktsanering

luktsanering triangeln biltvatt

Dålig lukt i bilen som t.ex. röklukt, cigarett lukt, mögel och annan odör kan tas bort genom ozonbehandling. Behandlingen bryter och neutraliserar luktkällan snabbt och effektivt.

Sitter luktkällan i klädseln eller andra partier bör man lokalisera källan och utföra en klädseltvätt först.

Pris 500:-

Premium Leather Care Gliptone

Läder torkas ut av värme och solljus och bör behandlas minst tre gånger om året för att återställa sin mjukheten och elasticitet.

GT11 Leather Conditioner är en tjock, icke-fet kräm som sugs in i lädret och lämna det mjukt utan en klibbig finish samtidigt som lukten av gott gammaldags engelskt läder återställs.

Pris 500:-

Omdömen

(5/5)

Keramiskt lackskydd

Livstids garanti

Från4990:-

Visa Mera
Keramisk Behandlinger

Brons Paket: 1 Stegs + Keramisk lackskydd 6990:-
Guld Paket: 2 Stegs + Keramisk lackskydd 7990:-
Diamant Paket: 3 Stegs + 2 lager Keramisk lackskydd och glasbehandling 11990:-

keramisk behandling triangeln biltvätt

Vi erbjuder olika paket av lackskydd och är specialiserade inom keramisk lackskydd. Vi erbjuder 2-stegs lackförsegling och keramisk lackskydd som även kan läggas i flera lager.

Vi använder de ledande märkena på marknaden när vi utför behandling på din bil. Hos oss har kunden livstidsgaranti på arbetet.

Här är några av fördelarna med keramisk lackförsegling:

Den skyddar mycket bra mot vägsalter som är vanligt på svenska vägar och som orsakar stora problem på lacken för bilägare.

Det ger ett större motstånd mot solljus, inte minst gäller detta röda bilar som annars lätt kan blekna av starkt solljus.

Keramiskt lackskydd har en unik förmåga att avvisa smuts.

Med keramiskt lackskydd ökar andrahandsvärdet på din bil. Detta gäller både om den är nyförseglad eller om skyddet applicerades för en tid sedan. Spara kvittot från lackförseglingen – det kan vara bra att visa upp för eventuella köpare av bilen.

Du kommer inte att behöva tvätta bilen lika ofta vilket innebär att slitaget minskar på lacken. Du får dessutom en tydligare och bättre glans på lacken vid tvätt.

Tjära, prickar från asfalt och surt regn fastnar inte lika lätt på lacken om du har genomfört en keramisk lackförsegling. Lacken drabbas av mindre oxidation.

Du behöver inte vaxa eller polera bilen lika ofta efter att du har behandlat bilden med ett keramiskt lackskydd.

Bilen tål fågelspillning bättre med hjälp av metoden. Dessutom fastnar inte flugor, knott och andra insekter lika lätt på keramiskt förseglad lack.

Omdömen

(5/5)

Tilläggstjänster Bilvård

Se våra tilläggstjänster

Från 70:-

Visa Mera
Tilläggstjänster
 • Cab ImpregneringEn korrekt utförd impregnering gör att vatten och smutspartiklar inte kan penetrera tygets yta och helt eliminerar risk för fukt och mögelangrepp i tyget. Vi kan även impregnera tygklädsel och tyggolv efter utförd kemtvätt.

  Pris fr. 500:-

  Glasförsegling

  Glasförsegling är ett skydd för bilens rutor. Det verkar genom att man arbetar in medlet i glaset och därigenom ökar tätheten i rutan. Fördelen blir att smuts, insekter och trafikfilm inte fastnar lika lätt på glaset som vid en obehandlad ruta. Rutorna blir därmed mycket lätta att hålla rena.

  Behandlingen gör att isbildning inte biter sig fast lika hårt på glaset. En annan effekt är att vattendropparna “rinnger” av rutorna vid färd. Därför behöver torkarna inte användas lika frekvent som hos en obehandlad ruta.

  Pris fr. 750:- Panoramatak 500:-

  Hundhår borttagning fr. 500kr
  Tornado Invändigt 300kr
  Snabbvaxning 150kr
  Däckglans 80kr
  Fälgtvätt 70kr

Kontakta oss om du har frågor

KONTAKTA OSS

BEHÖVER NI HJÄLP?

Support

Kontakta oss så hjälper vi er direkt!
info@triangelnbiltvatt.se

HITTA TILL OSS

Adress

Triangeln biltvätt i Malmö AB
Södra Förstadsgatan 41, 211 46 Malmö

Kontakta Oss

4 + 3 =