Keramiskt lackskydd

 

Boka tid online

Välj – boka – klart. Väldigt enkelt!

 

SKICKA OSS ETT MEDDELANDE

Handtvätt

Helrekond

Lackskydd

Tillägg

Bilhämtning

Abonnemang

Utmärkt
Baserat på 64 recensioner
Teresa Almerud
Teresa Almerud
2022-10-26
Bästa biltvätten i Malmö!
Karin Sindahl
Karin Sindahl
2022-10-13
Är jättenöjd med resultatet av biltvätten in- och utvändigt samt bemötandet ifrån personalen.
Lotta Andersson
Lotta Andersson
2022-10-11
Smidig att tvätta bilen när man ändå är i stan. Trevlig personal som alltid hittar en tid om man missat att boka. Alltid nöjd med resultatet.
Daniel Küng
Daniel Küng
2022-09-13
Klockrent! Pricken över i:et. Mitt kaffeglas var diskat! Magi!
Assar
Assar
2022-08-08
Erfarna och extremt proffsiga. Trevligt bemötande och rekommenderas starkt 10/10.
Anna Clarin
Anna Clarin
2022-08-03
Superfin rekond, trevligt bemötande och en omtanke om kundens önskemål. Rekommenderas varmt!

1# Boka - 3 enkla steg

1. Välj tjänst

Se våra tjänster inom biltvätt, rekond och keramiskt lackskydd med livstids garanti. Du är varmt välkommen.

2. Boka tid

Boka tid enkelt online. Eller kontakta oss om du har funderingar eller frågor runt våra tjänster inom bilvård.

3. Klart & Välkommen

Vi erbjuder hämtning & lämning av din bil i Malmö. Eller varför inte shoppa medans vi tvättar bilen.

Bästa bilvård | Malmö

Keramiskt lackskyddför din bil i Malmö

Vi erbjuder livstids garanti på keramisk lackförsegling för våra kunder.

Keramiskt lackskydd är ett överlägset sätt att skydda din bil mot slitage och föroreningar såsom avgaser, smuts och även UV-strålar som kan skada lacken på bilen.

Beroende på vilken bil du har och dina behov erbjuder vi olika keramiskt lackbehandlingar. Vi använder endast ledande produkter och har lackskydd som kan appliceras i 2 eller flera steg för att optimera dess verkningsgrad. Vidare har vi tre olika paket för keramiskt lackskydd, nämligen:

– Bronspaket: 1 stegs keramiskt lackskydd för 6 990 SEK
– Guldpaket: 2 stegs keramiskt lackskydd för 7 990 SEK
– Diamantpaket: 3 stegs keramiskt lackskydd och glasbehandling för 11 990 SEK

Keramisk lackförsegling 100% Livstidsgaranti

På Triangeln Biltvätt har vi mångårig erfarenhet från hållbar biltvätt till professionell bilvård i Malmö. Vi är experter på keramiskt lackskydd och ytbehandlingar för bilar och fordon.

Jämfört med traditionella vaxer och andra ytbehandlingar för bilar är en keramisk lackförsegling betydligt mycket mer effektivt och dessutom ett mer hållbart alternativ. Därför är det heller inte särskilt överraskande att keramiskt lackskydd blir allt vanligare hos landets biltvättar. Du bokar enkelt en keramisk lackbehandling via verktyget ovan och får gärna kontakta oss om du har frågor. Mer information om behandlingen hittar du nedan.

OBS! Oavsett vilket paket du väljer erbjuder vi livstidsgaranti för alla våra kunder!

 

3# Varför välja oss?TRIANGELN BILTVÄTT

Följ oss på youtube och se våra video´s på snygga och rena bilar som vi har gett all vår klärlek till! Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bilvård till bra priser

Bästa biltvätten

Miljövänligt

Mångårig erfarenhet

Snabb bokning online

Olika abonnemang

#2 Keramiskt lackskydd Proffs på lackförsegling

1. stegs keramiskt lackskydd

Glasförsegling är en behandling av bildrutorna som kan liknas med en keramisk lackförsegling av lacken. Man behandlar helt enkelt rutorna för att göra dem mer motståndskraftiga mot smuts och stöter de bort vatten bättre vilket förbättrar sikten i dåligt väder.

2. stegs keramiskt lackskydd

väljer du att tvätta bilen hos oss kan du med fördel boka en däcktvätt och på så sätt ge bilen ett extra lyft. Däckglans är en mer grundlig tvätt av däcken än en vanlig däcktvätt och vi använder särskilda medel för att ge däcken en oemotståndlig lyster.

3 stegs keramiskt lackskydd

Även fälgarna behöver rengöras ordentligt då och då. Bokar du en fälgtvätt i samband med din handtvätt så kan du räkna med att Malmös fräschaste bil efteråt. En nytvättad bil med smutsiga fälgar ser inte ren ut, därför bör du tvätta bilen från topp till tå.

Bortagning hundhår

Om du äger hund och brukar ta med dem i bilen så har du med stor sannolikhet hundhår överallt. Detta är inte helt enkelt att få bukt med om man inte har rätt verktyg – en vanlig dammsugare hjälper bara lite grann. Vi hjälper dig få bort hundhår i bilen!

Snabbvaxning

I samband med en biltvätt rekommenderas det att du också vaxar den eller ger den en keramisk lackförsegling. Har du nyligen gjort en försegling räcker det ofta gott och väl med en snabbvaxning. Se våra priser på rekond och ytbehandlingar som keramisk lackskydd.

Spolarvätska & olja

Även fälgarna behöver rengöras ordentligt då och då. Bokar du en fälgtvätt i samband med din handtvätt så kan du räkna med att Malmös fräschaste bil efteråt. En nytvättad bil med smutsiga fälgar ser inte ren ut, därför bör du tvätta bilen från topp till tå.

Bilhämtning i hela Malmö

Upphämtning och avlämning av din bil i hela Malmö med omnejd.
OBS! Vi är effektiva och snabba. Därmed kan du lämna bilen hos oss och sen gå och äta lunch eller shoppa på Triangeln Köpcentrum ett par timmar medan vi fixar din bil.

Bilhämtning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Vad är Keramiskt Lackskydd? Skyddar bilens lack

Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det appliceras på bilen under poleringen. Det appliceras på alla hårda ytor på bilen, plast, glas och fälgar om kunden så önskar. Keramisk lackförsegling är en form av lackskydd som ger en mycket hård yta på lacken. Genom att skapa ett keramiskt skyddsskikt blir det mycket svårare för smuts, smuts och andra föroreningar att fästa på lacken och orsaka långsiktiga skador.

Dessutom är keramiskt lackskydd mycket motståndskraftigt mot UV-strålar, vilket gör det till en idealisk lösning för dem som bor i områden med hög solexponering. Av dessa skäl är keramiskt lackskydd ett alltmer populärt val för dem som letar efter det bästa sättet att skydda bilens lackering.

Keramiskt lackskydd är den perfekta lösningen för att underhålla och skydda lacken på ditt fordon. Keramiskt lackskydd är en innovativt och tåligt skydd mot föroreningar, stenskott och solens UV-strålar som bleker bilens lack under tid samt håller bilen ren.

Vilka är fördelarna med keramiskt lackskydd?

Förutom den uppenbara fördelen att keramiskt lackskydd skyddar lacken på bilen mot föroreningar och smuts finns det ett par andra anledningar varför du bör överväga att ge bilen en keramisk lackförsegling.

👉  Slipper tvätta bilen lika ofta – ett keramiskt lackskydd sitter kvar på bilen länge och eftersom det stöter bort smuts och orenheter behöver du inte tvätta bilen så ofta.
👉  Ökat andrahandsvärde – är du på väg att sälja din bil kan ett keramisk lackförsegling öka andrahandsvärdet på bilen. Dessutom ser bilen fräschare ut när du ska ta bilder eller visa upp den för köparen.
👉  Avstötande yta – lackskyddet har avstötande egenskaper vilket innebär att du enkelt kan spola av fågelskit, krossade insekter och liknande.
👉  Mindre risk för rost – sist men inte minst minskar risken för oxidering i lacken vilket höjer bilens värde och förlänger dess livstid.
Vad är Keramiskt Lackskydd? – Triangelns biltvätt – Boka Online

Hur bra är ettkeramiskt lackskydd?

Keramiskt lackskydd är ett måste om du vill hålla din bil skinande och ny. Den här typen av skydd bidrar till att smuts lossnar lättare, vilket gör det enklare att tvätta bilen och håller den fri från skadliga ansamlingar.

Dessutom gör keramiskt lackskydd ett utmärkt jobb med att skydda bilen mot UV-strålar, som kan bleka och skada lacken med tiden. Slutligen är keramiskt lackskydd också effektivt när det gäller att skydda bilen mot insekts- och fågelspillning, som kan orsaka långsiktiga skador om de inte avlägsnas snabbt. Kort sagt, keramiskt lackskydd är en viktig del för att hålla din bil i bästa skick.

Skydda bilens lack medkeramiskt lackskydd?

Det kan skydda din bil och förhindra skador från smuts och andra skadliga kemikalier. Keramiskt lackförsegling för fordon är mer effektiva samt ett hållbart alternativ. Därför finns keramikfärg i allt större utsträckning i bilar som tvättas av biltvättare. Du kommer att ha ett snabbt och enkelt sätt att boka keramiska ytbehandlingar via detta verktyg och ringa oss om du behöver mer information eller behöver ytterligare hjälp.

Kontakta oss direkt via mejl eller telefon

 

 

Hur länge håller en Lackförsegling?

Det kan skydda din bil och förhindra skador från smuts och andra skadliga kemikalier. Keramiskt lackförsegling för fordon är mer effektiva samt ett hållbart alternativ. Därför finns keramikfärg i allt större utsträckning i bilar som tvättas av biltvättare. Du kommer att ha ett snabbt och enkelt sätt att boka keramiska ytbehandlingar via detta verktyg och ringa oss om du behöver mer information eller behöver ytterligare hjälp. Kontakta oss för ett gratis prisförslag redan idag!

Bevara nybils känslan med lackförsegling

keramiskt lackskydd är ett måste om du vill hålla din bil skinande och ny. Den här typen av skydd bidrar till att smuts lossnar lättare, vilket gör det enklare att tvätta bilen och håller den fri från skadliga ansamlingar. Dessutom gör keramiskt lackskydd ett utmärkt jobb med att skydda bilen mot UV-strålar, som kan bleka och skada lacken med tiden. Slutligen är keramiskt lackskydd också effektivt när det gäller att skydda bilen mot insekts- och fågelspillning, som kan orsaka långsiktiga skador om de inte avlägsnas snabbt. Kort sagt, keramiskt lackskydd är en viktig del för att hålla din bil i bästa skick.

Vanliga Frågor & svar

Vad är fördelen med ångtvätt för bil?

Ångrengöring är ett effektivt sätt att rengöra en bil och gör att den ser bättre ut än någonsin. Kombinationen av varm ånga och kraftfulla munstycken resulterar i en grundlig rengöring av alla svåråtkomliga områden som traditionella metoder som t.ex. dammsugning inte kunde komma åt. Den dödar också bakterier, virus och andra bakterier, vilket gör att bilen blir otroligt fräsch utan att någon lukt dröjer sig kvar.

Varför är lackförsegling bra för bil?

Lackförsegling på din bil skyddar lacken mot eventuella skador och repor som kan uppkomma. Det är en väldigt vanlig behandling som måste brukar göra hos oss. Testa du också och se det skinande resultatet! 

Hur fungerar lackskydd för bil?

Det gör att smuts lossar lättare på lacken och att bilen behåller sin renlighet under en längre period. Dessutom skyddar den mot UV-stålar som kan göra att lacken bleknas med tiden. 

Varför är rekonditionering bra?

Det är en omfattande rengöring både utvändigt och invändigt av bilen. En rekond kan även hjälpa till med att skydda lacken från smuts och andra kemikalier som kan uppkomma. Dessutom kommer du lysa upp vägarna med din skinande bil! 

Hur får man skinande fälgar på bil?

Allt handlar om en kontinuerlig och ordentlig rengöring. Boka handtvätt eller rekond hos oss. Vi rengör dina fälgar på en helt ny nivå, dessutom med ekologiska bilvårdsprodukter som är bra för miljön. 

Vad kostar en handtvätt av bil?

Priser baseras på hur grundlig rengöring du vill göra på din bil. Priset för en enklare rengöring ligger på 240 kronor. 

Vi har tvättat över 200K bilar sedan år 1993

(5/5)