Keramiskt lackskydd – Boka tid här

Keramisk lackskydd för din bil

Keramiskt lackskydd är ett överlägset sätt att skydda din bil mot slitage och föroreningar såsom avgaser, smuts och även UV-strålar som kan skada lacken på bilen.

Jämfört med traditionella vaxer och andra ytbehandlingar för bilar är en keramisk lackförsegling betydligt mycket mer effektivt och dessutom ett mer hållbart alternativ. Därför är det heller inte särskilt överraskande att keramiskt lackskydd blir allt vanligare hos landets biltvättar.

Du bokar enkelt en keramisk lackbehandling via verktyget ovan och får gärna kontakta oss om du har frågor. Mer information om behandlingen hittar du nedan.

Keramisk lackförsegling pris

På Triangeln Biltvätt har vi mångårig erfarenhet från biltvätt och bilvård och alla våra anställda är experter på keramiskt lackskydd. Faktum är att en stor andel av de bilägare som kommer till oss gör det för att de är intresserade i att lackförsegla sin bil.

Beroende på vilken bil du har och dina behov erbjuder vi olika keramiskt lackbehandlingar. Vi använder endast ledande produkter och har lackskydd som kan appliceras i 2 eller flera steg för att optimera dess verkningsgrad. Vidare har vi tre olika paket för keramiskt lackskydd, nämligen:

  • Bronspaket: 1 stegs keramiskt lackskydd för 6 990 SEK
  • Guldpaket: 2 stegs keramiskt lackskydd för 7 990 SEK
  • Diamantpaket: 3 stegs keramiskt lackskydd och glasbehandling för 11 990 SEK

OBS! Oavsett vilket paket du väljer erbjuder vi livstidsgaranti för alla våra kunder!

Vilka är fördelarna med keramiskt lackskydd?

Förutom den uppenbara fördelen att keramiskt lackskydd skyddar lacken på bilen mot föroreningar och smuts finns det ett par andra anledningar varför du bör överväga att ge bilen en keramisk lackförsegling.

  • Slipper tvätta bilen lika ofta – ett keramiskt lackskydd sitter kvar på bilen länge och eftersom det stöter bort smuts och orenheter behöver du inte tvätta bilen så ofta.
  • Ökat andrahandsvärde – är du på väg att sälja din bil kan ett keramisk lackförsegling öka andrahandsvärdet på bilen. Dessutom ser bilen fräschare ut när du ska ta bilder eller visa upp den för köparen.
  • Avstötande yta – lackskyddet har avstötande egenskaper vilket innebär att du enkelt kan spola av fågelskit, krossade insekter och liknande.
  • Mindre risk för rost – sist men inte minst minskar risken för oxidering i lacken vilket höjer bilens värde och förlänger dess livstid.