Handtvätt bil

 

Boka tid online

Välj – boka – klart. Väldigt enkelt!

 

Skicka ett meddelande direkt

Handtvätt

Helrekond

Lackskydd

Tillägg

Bilhämtning

Abonnemang

1# Boka 3 enkla steg

1. Välj tjänst

Se våra tjänster inom biltvätt, rekond och keramiskt lackskydd med livstids garanti. Du är varmt välkommen.

2. Boka tid

Boka tid enkelt online. Eller kontakta oss om du har funderingar eller frågor runt våra tjänster inom bilvård.

3. Klart & Välkommen

Vi erbjuder hämtning & lämning av din bil i Malmö. Eller varför inte shoppa medans vi tvättar bilen.

Grön & hållbar biltvätt | Malmö

Vad kostar handtvätt i Malmö

Vi erbjuder livstids garanti på keramisk lackförsegling för våra kunder.

En av fördelarna med att handtvätta bilen hos oss på Triangeln Biltvätt Malmö är priset då det inte kostar särskilt mycket mer än de automatiska tvättar som erbjuds på OKQ8, Circle K, etc.

Dessutom ger vi dig möjligheten att välja ett paket som med de tjänster du önskar. För detaljerad information om handtvätt och priser kan du besöka vår prislista, annars har vi sammanfattat kostnaden nedan.

 

Triangeln Biltvätt | bästa bilvården

Kan man inte handtvätta bilen själv?

Vi erbjuder livstids garanti på keramisk lackförsegling för våra kunder.

Jo, visst kan man handtvätta bilen själv, fast det är inget vi rekommenderar. Dels kostar produkterna du behöver för en komplett och professionell hållbar biltvätt mer än våra behandlingar och dels är det tidskrävande.

Dessutom finns det strikta lagar gällande hur man får lov att handtvätta bilen då risken finns att skadliga och frätande ämnen spolas ner i vårt grundvatten. Faktum är att det är olagligt att spola ner skadliga ämnen i våra vattendrag, varför det är svårt att genomföra en handtvätt av bil hemma.

2# Varför välja oss?TRIANGELN BILTVÄTT

Följ oss på youtube och se våra video´s på snygga och rena bilar som vi har gett all vår klärlek till! Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bilvård till bra priser

Bästa biltvätten

Miljövänligt

Mångårig erfarenhet

Snabb bokning online

Olika abonnemang

3# Bilhandtvätt - med ekologiska bilvårdsprodukter

*Bronstvätt

– utvändig tvätt med avfettning, schamponering, torkning och fälgtvätt

Personbil: 240 SEK
SUV: 290 SEK

 

 

 

*Guldtvätt

– utvändig tvätt med avfettning, schamponering, torkning med sämskskinn, fälgtvätt, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor och In- och utvändig fönsterputs.

Personbil: 390 SEK
SUV: 440 SEK 

 

*Diamanttvätt

utvändig VAX-tvätt med avfettning, VAX-schamponering, torkning med sämskskinn, fälgtvätt, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Högtrycksspolning av dörrkarmar. Rengöring av paneler, mattor, in- och utvändig fönsterputs och underspolning.
Personbil: 490 SEK
SUV: 540 SEK

Diamanttvätt Plus

– utvändig skumtvätt (foam) med avfettning, fälgrengöring, schampovaxning och torkning med sämskskinn. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Spolning av dörrkarmar, paneler, mattor. In- och utvändig fönsterputs. Påfyllning av spolarvätska, keramisk Wetcoat, däckglans och tornado invändigt.
Personbil: 890 SEK
SUV: 990 SEK

Tvättabonnemang

I samband med en biltvätt rekommenderas det att du också vaxar den eller ger den en keramisk lackförsegling. Har du nyligen gjort en försegling räcker det ofta gott och väl med en snabbvaxning. Se våra priser på rekond och ytbehandlingar som keramisk lackskydd.

 

 

Erbjudanden & nyheter

Även fälgarna behöver rengöras ordentligt då och då. Bokar du en fälgtvätt i samband med din handtvätt så kan du räkna med att Malmös fräschaste bil efteråt. En nytvättad bil med smutsiga fälgar ser inte ren ut, därför bör du tvätta bilen från topp till tå.

Bilhämtning i hela Malmö

Upphämtning och avlämning av din bil i hela Malmö med omnejd.
Vi är effektiva och snabba. Därmed kan du lämna bilen hos oss och sen gå och äta lunch eller shoppa på Triangeln Köpcentrum ett par timmar medan vi fixar din bil. OBS! Ingår endast i premiumpaketen!

Bilhämtning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

5 fördelar med professionell handtvätt

👉 Bilvårdsexperter har vi ett dedikerat team av professionella bilvårdsexperter som handtvättar ditt fordon med största möjliga omsorg och uppmärksamhet

👉 Förlänger livslängden – Våra specialiserade tvättmetoder ger inte bara en ren glans utan förlänger också livslängden på din bils lack

👉 Miljövänliga och certifierade – Vi använder endast miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter av hög kvalitet som är säkra och skonsamma mot bilens känsliga yta.

👉 Prisvärd handtvätt för bil – Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och garanterad tillfredsställelse för alla våra tjänster, så du kan vara säker på att du får resultatet du önskar.

👉 Hållbar & ekologisk biltvätt  – Vi erbjuder hållbar och ekologisk biltvätt i Malmö med omnejd, mijövänliga kvalitetsprodukter för bilhandtvätt

Få en skinande ren bil?

Utan att behöva göra det själv! Triangeln Biltvätt i Malmö erbjuder hållbar & ekologisk handtvättstjänst som gör att din bil blir ren och lacken bevaras.

Vårt team av yrkesmän har valts ut och utbildats noggrant för att se till att din bil tvättas med största möjliga omsorg och omsorg om detaljerna.

Bevara nybils känslan med professionel biltvätt


Din bil kommer att rengöras med hjälp av endast högkvalitativa, miljövänliga produkter som är säkra för din bil, miljön och dig. Vi erbjuder också en rad andra bilvårdstjänster som vaxning, polering och inredningsdetaljer för att avsluta din rena bil. Så när du vill hålla din bil i toppskick kan du komma till Triangeln biltvätt i Malmö.

Vanliga Frågor & svar

Varför är det viktigt med ekologiska bilvårdsprodukter?

Ekologiska bilvårdsprodukter blir alltmer populära på grund av deras effektivitet, hållbarhet och avsaknad av starka kemikalier. Ekologisk bilvård ger många fördelar jämfört med traditionella alternativ – den är hälsosammare för miljön, den rengör effektivare och den arbetar för att skydda bilens ytor från skador på lacken.

Vad kostar handtvätt för personbil?

Priset för handtvätt på personbil är beroende på vilket tvättpaket som du väljer hos oss. Priserna för hantvätt ligger mellan 240 kr – 890 kr.

Vad kostar handtvätt för SUV?

Priset är variernade beroende på vilken typ av tvätt du vill genomföra hos oss. Vi gör allt från enklare unvändig tvätt (bronstvätt) till en betydligt meromfattande tvätt med påfyllning av spolarvätska osv (diamanttvätt). Priserna för hantvätt ligger mellan 290 kr – 990 kr.

Hur ofta ska man tvätta sin bil?

Det beror lite på hur omfattande rengöring du har gjort på din bil innan, dvs hur länge rengöringen håller. Genom att applicera keramiskt lackförseglig kan det skydda mot smuts och andra kemikalier. En annan del som även kan påverka är väderlaget. Om det exempelvis är mycket slask kan bilen behövas handvättas oftare för att behålla sin glans. 

Varför handtvätta bil?

Att tvätta bilen för hand är det säkraste och mest effektiva sättet att rengöra bilen. Vid handtvätt används varken värme eller högt tryck, vilket innebär att lacken skyddas från skador som orsakas av starka kemikalier och aggressiv borstning, så att din bil ser ut som bäst längre

Kan biltvätt förebygga rost på bil?

Svar ja!

Vi har tvättat över 200K bilar sedan år 1993

(5/5)

Om Oss

Triangeln Biltvätt i Malmö har funnits sedan 1993 och tvättat över 200 000 tusen bilar och fordon.

Vi är din lokala partner inom miljövänlig & hållbar biltvätt och professionell bilvård mitt i hjärtat av Malmö i gallerian triangeln.  Dessutom erbjuder vi upphämtning och avlämning av din bil i Malmö med omnejd. Se våra paketpriser biltvätt  för privatpersoner och företag.

logo-04
© Triangeln Biltvätt 2023 | All Rights Reserved.

Made by ❤️ One Partner Media 🚀