Handtvätt för din bil i Malmö

Boka hållbar biltvätt för din bil online – Bästa bilvätten

Öppettider

Måndag – fredag

8.00 – 18.00

Lördag

9.00 – 17.00

Söndag

9.00 – 15.00

Boka tid

Boka enkelt online för snabb och smidig bilvård! Se våra priser här

Kontakta oss

040 - 611 45 67
info@triangelnbiltvatt.se

Har du frågor? Kontakta oss gärna för personlig service och snabba svar.

Grön och hållbar handtvätt för din bil

Upplev vår grön och hållbara handtvätt för din bil – skonsam mot både fordonet och miljön. Ge din bil den omsorg den förtjänar idag!

Hållbar bilvård

Grön Glans – Hållbarhet möter bilvård

kvalitet´s produkter

Endast det bästa – Kvalitet´s produkter från Sonax

Erfarenhet & Expertis

Expertis sedan ’93 – Erfarenhet som glänser

200K nöjda kunder

200K glada kunder – Vår stolthet, ditt val

Nöjda kunder – läs omdömen

Över 200 000 nöjda kunder vittnar om vår förstklassiga service och tillförlitliga bilhämtningstjänst. Vi strävar efter att kontinuerligt överträffa förväntningarna och leverera en upplevelse som får kunder att återvända gång på gång.

Paket & priser på biltvätt

Bilhandtvätt med ekologiska bilvårdsprodukter

Upptäck våra paket och priser för bilhandtvätt med ekologiska bilvårdsprodukter. Ge din bil den bästa vården utan att påverka miljön.

Brons tvätt

fr. 290:-

Boka nu

Utvändig handtvätt

Fälgtvätt

Guld tvätt

fr. 540:-

Boka nu

Utvändig handtvätt

Fälgtvätt

Underspolning

Dörrkarmar spolning

Dammsugning

Invändig damning

Fönsterputs

Diamant tvätt

fr. 899:-

Boka nu

Guldtvätt paketet*

Kallavfettning

Däckglans

Keramisk wetcoat

Spolarvätska påfyllning

Referenser

Se nöjda kunders resultat på invänding och utvändig rekond för bilen

Miljövänlig bilvård när den är som bäst

Hållbar handtvätt för din bil

Upptäck Triangeln Biltvätts unika erbjudande

Upptäck Triangeln Biltvätts unika erbjudande: Hållbar handtvätt för din bil! Vi använder miljövänliga produkter och tekniker för att ge din bil en skinande ren finish utan att skada miljön. Med vårt professionella team och skonsamma metoder kan du njuta av en ren bil utan att kompromissa med hållbarhet.

Varför välja Triangeln Biltvätt?

Fördelarna med hållbar bilvård med kvalitetsprodukter

Varför välja Triangeln Biltvätt? Vi erbjuder hållbar bilvård som värnar om både din bil och miljön. Genom att använda miljövänliga produkter och skonsamma metoder säkerställer vi att din bil blir skinande ren utan att belasta naturen. Välj oss för en renare bil och en grönare framtid.

Boka din gröna handtvätt nu

Särskilda erbjudanden tillgängliga!

Boka din gröna handtvätt nu och dra nytta av våra särskilda erbjudanden! Vi erbjuder miljövänlig bilvård till förmånliga priser för att ge din bil den bästa vården samtidigt som vi tar hand om planeten. Skynda dig att boka och ta del av våra erbjudanden idag!

Din bil skinande ren

200K nöjda kunder sedan 1993 – Bästa biltvätten i Malmö

Med över 200 000 nöjda kunder sedan 1993 är vi stolta över att vara Malmös bästa biltvätt. Vår långa erfarenhet och dedikation till kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla som söker högkvalitativ bilvård och en skinande ren bil varje gång. Välkommen till oss – Vi finns i Triangel köpcentrum.

Varför välja oss?

Välj oss för vårt engagemang för kvalitet, våra miljövänliga metoder och för att vi är Malmös bästa biltvätt sedan 1993.

Professionell service

Expertteam för noggrann
& professionell biltvård.

Miljövänliga produkter

Användning av miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter.

Anpassade biltvättspaket

Varierande paket för att möta
unika behov och önskemål.

Snabbt och effektiv

Snabb och effektiv bilvård utan att kompromissa med kvalitet.

Avancerad utrustning

Modern utrustning för att säkerställa högsta standard i biltvätten.

Bekväm online bokning

Enkel och bekväm online-bokningsplattform för kundernas fördel.

Förmånliga priser

Attraktiva priser & erbjudanden för kostnadsmedvetna kunder.

Över 200K nöjda kunder

Triangeln biltvätt har tvättat bilar sedan 1993. Din lokala bilvårdsfirma.

"Ge din bil bästa vården nu! Boka vår handtvätt med Sonax - få en skinande ren bil idag!"

"Upptäck kvaliteten med Sonax! Boka din bilvård nu och njut av en glänsande ren bil hos oss!"

"Skäm bort din bil med Sonax! Boka vår handtvätt och upplev skillnaden oss Triangeln Biltvätt"

VAD KOSTAR HANDTVÄTT I MALMÖ?

Vi erbjuder livstids garanti på keramisk lackförsegling för våra kunder.

En av fördelarna med att handtvätta bilen hos oss på Triangeln Biltvätt Malmö är priset då det inte kostar särskilt mycket mer än de automatiska tvättar som erbjuds på OKQ8, Circle K, etc.

Dessutom ger vi dig möjligheten att välja ett paket som med de tjänster du önskar. För detaljerad information om handtvätt och priser kan du besöka vår prislista, annars har vi sammanfattat kostnaden nedan.

GRÖN & HÅLLBAR BILTVÄTT | MALMÖ

KAN MAN INTE HANDTVÄTTA BILEN SJÄLV?

Vi erbjuder livstids garanti på keramisk lackförsegling för våra kunder.

Jo, visst kan man handtvätta bilen själv, fast det är inget vi rekommenderar. Dels kostar produkterna du behöver för en komplett och professionell hållbar biltvätt mer än våra behandlingar och dels är det tidskrävande.

Dessutom finns det strikta lagar gällande hur man får lov att handtvätta bilen då risken finns att skadliga och frätande ämnen spolas ner i vårt grundvatten. Faktum är att det är olagligt att spola ner skadliga ämnen i våra vattendrag, varför det är svårt att genomföra en handtvätt av bil hemma.

5 FÖRDELAR MED PROFESSIONELL HANDTVÄTT

👉 Bilvårdsexperter har vi ett dedikerat team av professionella bilvårdsexperter som handtvättar ditt fordon med största möjliga omsorg och uppmärksamhet

👉 Förlänger livslängden – Våra specialiserade tvättmetoder ger inte bara en ren glans utan förlänger också livslängden på din bils lack

👉 Miljövänliga och certifierade – Vi använder endast miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter av hög kvalitet som är säkra och skonsamma mot bilens känsliga yta.

👉 Prisvärd handtvätt för bil – Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och garanterad tillfredsställelse för alla våra tjänster, så du kan vara säker på att du får resultatet du önskar.

👉 Hållbar & ekologisk biltvätt  – Vi erbjuder hållbar och ekologisk biltvätt i Malmö med omnejd, mijövänliga kvalitetsprodukter för bilhandtvätt

Upplev känslan av en skinande ren bil

Att uppleva känslan av en skinande ren bil är något alldeles speciellt. Det är inte bara en fråga om estetik; det handlar även om känslan av nystart och ordning. När bilen glänser i solen efter en noggrann tvätt, känns det som att även livets små stökigheter för en stund får ge vika. Det ligger något djupt tillfredsställande i att se hur vattendropparna pärlar sig på den fläckfria ytan och hur varje detalj, från fälgarna till backspeglarna, återspeglar omgivningen med klarhet. Doften av rengöringsmedel blandat med nyputsade ytor förstärker upplevelsen. En ren bil signalerar omsorg och respekt, inte bara för fordonet självt utan också för den resa och de äventyr som väntar. Att sedan sätta sig i en bil där insidan matchar utsidans renhet fullbordar hela upplevelsen, skapar en harmoni och ett lugn som är svårt att finna i en vardag präglad av brådska och måsten.

Lämna över din bil i vårdande händer på Triangeln Biltvätt i Malmö. Vårt dedikerade team av experter kommer att leverera en högkvalitativ biltvättupplevelse, så att du kan glädjas åt en ren och välskött bil. Boka nu för att uppleva glädjen av att köra en skinande ren bil!

 

Varför är det viktigt med ekologiska bilvårdsprodukter?

Ekologiska bilvårdsprodukter blir alltmer populära på grund av deras effektivitet, hållbarhet och avsaknad av starka kemikalier. Ekologisk bilvård ger många fördelar jämfört med traditionella alternativ – den är hälsosammare för miljön, den rengör effektivare och den arbetar för att skydda bilens ytor från skador på lacken.

Vad kostar handtvätt för personbil?

Priset för handtvätt på personbil är beroende på vilket tvättpaket som du väljer hos oss. Priserna för hantvätt ligger mellan 240 kr – 890 kr.

Vad kostar handtvätt för SUV?

Priset är variernade beroende på vilken typ av tvätt du vill genomföra hos oss. Vi gör allt från enklare unvändig tvätt (bronstvätt) till en betydligt meromfattande tvätt med påfyllning av spolarvätska osv (diamanttvätt). Priserna för hantvätt ligger mellan 290 kr – 990 kr.

Hur ofta ska man tvätta sin bil?

Det beror lite på hur omfattande rengöring du har gjort på din bil innan, dvs hur länge rengöringen håller. Genom att applicera keramiskt lackförseglig kan det skydda mot smuts och andra kemikalier. En annan del som även kan påverka är väderlaget. Om det exempelvis är mycket slask kan bilen behövas handvättas oftare för att behålla sin glans.

Varför handtvätta bil?

Att tvätta bilen för hand är det säkraste och mest effektiva sättet att rengöra bilen. Vid handtvätt används varken värme eller högt tryck, vilket innebär att lacken skyddas från skador som orsakas av starka kemikalier och aggressiv borstning, så att din bil ser ut som bäst längre.

Kan biltvätt förebygga rost på bil?

Svar ja!