Handtvätt bil – Boka tid här

Automatiska tvättar på bensinstationer i alla ära – det är praktiskt och snabbt fast inte särskilt effektivt. Den som verkligen bryr sig om sin bil bör istället välja handtvätt bil på ett professionellt biltvättsföretag.

En av våra mest populära tjänster är just handtvätt bil och vi är en av de främsta verksamheterna inom detta i hela Malmö. Våra anställda har mångårig erfarenhet från branschen och hanterar varje handtvätt av bil med största försiktighet, oavsett vilken bil du kör.

Vad kostar handtvätt av bil i Malmö?

En av fördelarna med att handtvätta bilen hos oss på Triangeln Biltvätt är priset då det inte kostar särskilt mycket mer än de automatiska tvättar som erbjuds på OKQ8, Circle K, etc. Dessutom ger vi dig möjligheten att välja ett paket som med de tjänster du önskar. För detaljerad information om handtvätt och priser kan du besöka vår prislista, annars har vi sammanfattat kostnaden nedan.

  1. Bronstvätt – utvändig tvätt med avfettning, schamponering, torkning och fälgtvätt.
    • Personbil: 240 SEK
    • SUV: 290 SEK
  2. Guldtvätt – utvändig tvätt med avfettning, schamponering, torkning med sämskskinn, fälgtvätt, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor och In- och utvändig fönsterputs.
    • Personbil: 390 SEK
    • SUV: 440 SEK
  3. Diamanttvätt – utvändig VAX-tvätt med avfettning, VAX-schamponering, torkning med sämskskinn, fälgtvätt, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Högtrycksspolning av dörrkarmar. Rengöring av paneler, mattor, in- och utvändig fönsterputs och underspolning.
    • Personbil: 490 SEK
    • SUV: 540 SEK
  4. Diamanttvätt Plus – utvändig skumtvätt (foam) med avfettning, fälgrengöring, schampovaxning och torkning med sämskskinn. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Spolning av dörrkarmar, paneler, mattor. In- och utvändig fönsterputs. Påfyllning av spolarvätska, keramisk Wetcoat, däckglans och tornado invändigt.
    • Personbil: 890 SEK
    • SUV: 990 SEK

Kan man inte handtvätta bilen själv?

Jo, visst kan man handtvätta bilen själv, fast det är inget vi rekommenderar. Dels kostar produkterna du behöver för en komplett handtvätt mer än våra behandlingar och dels är det tidskrävande.


Dessutom finns det strikta lagar gällande hur man får lov att handtvätta bilen då risken finns att skadliga och frätande ämnen spolas ner i vårt grundvatten. Faktum är att det är olagligt att spola ner skadliga ämnen i våra vattendrag, varför det är svårt att genomföra en handtvätt av bil hemma.