Biltvätt Lund

Öppettider

Måndag – fredag

07.00 – 18.00

Lördag

09.00 – 18.00

Söndag

09.00 – 16.00

Boka tid

Boka enkelt online för snabb och smidig bilvård! Se våra priser här

Kontakta oss

040 - 611 45 67
info@triangelnbiltvatt.se

Har du frågor? Kontakta oss gärna för personlig service och snabba svar.

Handtvätt bil

Professionell handtvätt – din bil skinande ren och väl omhändertagen! Läs mer om handtvätt bil

boka rekond bil malmö

In-och utvändig rekond

Komplett rekond: Invändig & utvändig – för en bil i toppskick!
Läs mer om in-och utvädning rekond

Keramiskt lackskydd

Maximalt skydd för din bil – prova vårt keramiska lackskydd!
Läs mer om keramsikt lackskydd

boka bilvardstjänster malmö

Tilläggstjänster

Förbättra din bilvård med våra tilläggstjänster – ge din bil det bästa! Läs mer om handtvätt bil

Få din bil att glänsa – Effektiv och miljövänlig tvätt i Lund!

Välkommen till vår biltvätt i Lund där vi erbjuder effektiva och miljövänliga tvättlösningar för att få din bil att glänsa. Vi förstår vikten av att hålla din bil ren och välvårdad, och därför använder vi endast högkvalitativa produkter och tekniker som är skonsamma mot både din bil och miljön. Vårt erfarna team av professionella bilvårdare ser till att varje detalj tas om hand, från rengöring av exteriören till städning av interiören. Besök oss idag och upplev skillnaden med vår kundorienterade service och passion för att ge din bil den bästa behandlingen den förtjänar.

Skydda din investering – Professionell rengöring för långvarig skönhet!

Vår professionella rengöringstjänst är nyckeln för att skydda din investering och bevara din bils långvariga skönhet. Med noggrannhet och expertis tar vi hand om varje detalj, från att avlägsna smuts och fläckar till att polera och skydda lacken. Genom att använda branschledande produkter och tekniker garanterar vi en överlägsen finish som håller din bil i toppskick. Vårt dedikerade team av erfarna bilvårdare strävar efter att leverera enastående resultat varje gång. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att bevara värdet och skönheten hos din älskade bil.

Bekvämt och enkelt – Kom in för en snabb och smidig tvätt i Lund!

Behöver din bil en snabb och smidig tvätt i Lund? Kom till vår biltvätt för en bekväm och enkel lösning! Vi erbjuder snabbtvättar som tar hand om din bil effektivt och utan krångel. Med våra moderna faciliteter och professionella team kan du vara säker på att din bil kommer att få den rengöring den förtjänar på nolltid. Vi värdesätter din tid och strävar efter att ge dig den bästa serviceupplevelsen. Besök oss idag för att uppleva en stressfri och smidig biltvätt i Lund!

Skäm bort din bil – Premiumbehandlingar för en lyxig körupplevelse!

Ge din bil den lyxiga behandling den förtjänar med våra premiumbehandlingar för en ultimat körupplevelse! Vårt sortiment av exklusiva tjänster är utformade för att skämma bort din bil och ge den enastående resultat som ger den en glänsande och skyddande finish. Från djuprengöring till lackskydd och polering, vårt erfarna team av bilvårdsproffs använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att din bil ser ut som ny. Besök oss idag för att ta din bilvård till nästa nivå och upplev en verklig lyxig körupplevelse!

Upplev skillnaden – Exklusiva erbjudanden för våra stamkunder i Lund!

Som en av våra stamkunder i Lund kan du förvänta dig att uppleva skillnaden med våra exklusiva erbjudanden och förmåner. Vi värdesätter din lojalitet och strävar efter att belöna dig med särskilda behandlingar och rabatter som gör din bilvårdsupplevelse ännu mer givande. Med vårt dedikerade team av professionella bilvårdare och högkvalitativa produkter kan du vara säker på att din bil får den bästa vården varje gång du besöker oss. Gå med i vårt stamkundsprogram idag och njut av förmånerna av att vara en del av vår exklusiva gemenskap för bilvård i Lund!

Här är fem fördelar med professionell bilhandtvätt och bilvård:

  • Grundlig rengöring: Professionella bilvårdare använder avancerade tekniker och produkter för att säkerställa en djupgående rengöring av både interiören och exteriören på din bil, vilket tar bort smuts och fläckar som kan vara svåra att nå på egen hand.
  • Skydd mot skador: Genom att använda skonsamma metoder och produkter minskar professionella bilvårdare risken för att skada lacken eller andra ytor på din bil, vilket kan leda till längre livslängd och bibehållen skönhet.
  • Förbättrat utseende: En professionell bilhandvätt och bilvård ger din bil en skinande ren finish både på utsidan och insidan, vilket gör att den ser ut som ny och ger dig stolthet när du kör runt i den.
  • Värdebevarande: Regelbunden professionell bilvård kan bidra till att bibehålla värdet på din bil genom att hålla den i gott skick och undvika slitage som kan uppstå om den inte vårdas ordentligt.
  • Tidsbesparing: Att låta professionella bilvårdare ta hand om din bil sparar dig tid och ansträngning jämfört med att försöka tvätta den själv, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för många bilägare.

Kontakta oss - Vi är här för dig!

Har du frågor, önskemål eller behöver hjälp? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att assistera dig och ge den bästa servicen möjligt

Kontaktformulär

DINA KONTAKTUPPGIFTER*

Vi kontaktar er inom 24 tim.

Företagskunder

Vanliga frågor och svar

Varför är det viktigt att regelbundet tvätta sin bil?

Det är viktigt att regelbundet tvätta sin bil för att avlägsna smuts, salt och andra föroreningar som kan skada lacken och orsaka rost. En ren bil ser dessutom bättre ut och behåller sitt värde längre.

Vilka fördelar finns det med att använda professionell bilvård istället för att tvätta bilen själv?

Professionell bilvård erbjuder en grundlig rengöring både på utsidan och insidan av bilen med hjälp av specialiserade produkter och tekniker. Det skyddar också mot skador och bidrar till att bevara bilens värde.

Hur ofta bör man utföra professionell bilhandvätt och bilvård?

Det rekommenderas att utföra professionell bilhandvätt och bilvård regelbundet, helst varannan till var tredje månad, beroende på faktorer som användning, väderförhållanden och miljöpåverkan. Det kan också vara bra att komplettera med en grundligare tvätt och behandling vid behov, såsom efter långa resor eller när bilen är särskilt smutsig.

Öppettider

Måndag

07:00 – 18:00

Tisdag

07:00 – 18:00

Onsdag

07:00 – 18:00

Torsdag

07:00 – 18:00

Fredag

07:00 – 18:00

Lördag

09:00 – 18:00

Söndag

09:00 – 16:00