Om Oss

Handtvätt, hållbarhet och kvalitet är våra ledord.

Triangeln Biltvätt har funnits sedan 1993 och vi har tvättat över 200 000 bilar. Hos oss kan du känna dig trygg när du lämnar in din bil. Samtliga medarbetare har blivit certifierade och utbildade enligt hantverkets regler och gör sitt bästa för att du ska bli nöjd.

Hos oss är det smidigt att tvätta bilen. Du kan boka en tid eller droppa in. Din bil tvättas och parkeras medan du handlar, går runt i stan eller utför dina ärenden. Vi erbjuder smidiga betal- och abonnemangslösningar för företag och privatpersoner.

Hållbarhet har aldrig varit viktigare och vi på Triangeln Biltvätt i Malmö är fast beslutna om att fortsätta leda utvecklingen i en positiv och grön riktning. Vår ambition är att vara ledande inom hållbar bilhandtvätt.

Vi utför följande:

Biltvätt Malmö – handtvätt

Triangeln biltvätt är ett svenskt företag som är ledande i biltvättbranschen. Vi erbjuder unik handtvättstjänst som är både miljövänlig och överraskande prisvärd. Dessutom använder vi endast av material och produkter av högsta kvalitet, så du kan vara säker på att din bil kommer att lämnas skinande ren. Så om du letar efter ett nytt sätt att hålla din bil ren, se till att kolla in vår biltvätt i Malmö. Du kommer inte att bli besviken!

Helrekond – Invändig- och utvändig rekond

Vill du hålla din bil som ny? Triangeln Biltvätt erbjuder fullständiga rekonditioneringstjänster för att hålla din bil i toppskick. Oavsett om du behöver en helrekond, inre eller yttre rekond kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från polering och vaxning till rengöring och skydd av din bils lack. Vi utför även stoppningsarbeten för att hålla din bils interiör snygg. Så om du letar efter det bästa sättet att hålla din bil snygg, kom till oss på Triangeln Biltvätt. Vi kommer att få din bil att se utställningsklar ut på nolltid.

Keramiskt Lackskydd – keramisk lackförsegling med livstidsgaranti

På Triangeln Biltvätt är vi stolta över att erbjuda våra kunder tjänster av högsta kvalitet. Därför är vi glada över att kunna erbjuda vår tjänst inom keramiskt lackskydd, som levereras med livstidsgaranti. Den här tjänsten är utformad för att ge en hållbar barriär mot väder och vind, vilket bidrar till att din bils lack ser ut som ny i många år framöver. Vi använder den senaste nanotekniken för att skapa en klar, tålig beläggning som binder sig till din bils lack på molekylär nivå

Tilläggstjänster – Bilvård


Förutom vårt breda utbud av bilvårdstjänster erbjuder vi även en tilläggstjänster inom biltvätt och bilvård på vår anläggning i Malmö. Vårt team av erfarna yrkesmän använder den senaste tekniken och utrustningen för att rengöra din bil både invändigt och utvändigt så att du får en skinande ren bil och skyddar dess värde under många år framöver. Oavsett om du behöver en snabb biltvätt eller en omfattande helrekond har vi allt du behöver. Kontakta oss idag för att boka in ett möte för biltvätt.

Bilhämtning – Vi hämtar och lämnar din bil gratis


Vi förstår att din bil är en viktig del av ditt liv. Därför erbjuder vi en gratis bilhämtning och lämning för alla våra kunder. Vi kommer till ditt hem eller kontor för att hämta din bil, och sedan lämnar vi tillbaka den till dig när arbetet är klart. Vi vet att du är beroende av din bil för att ta dig runt, och vi vill se till att du får en så bra upplevelse som möjligt med vårt företag. Det är därför vi erbjuder denna kostnadsfria tjänst – så att du kan vara säker på att din bil är i goda händer. Kontakta oss idag för att boka en hämtningstid och låt oss ta hand om resten.

Vi samarabetar med en rad av leasing/fleet företags och erbjuder direkt fakturering till följande:

  • Autoplan
  • Autolease
  • Leaseplan
  • Bilreda
  • Svensk Vagnparksfinans

Om du är osäker på vilken behandling din bil behöver så hjälper vår kunniga personal dig. Kontakta oss redan idag.

Välkomna in!

OBS!
Har du ett annat bolag och önskar att bli fakturerad prata med personalen.

Hitta hit

Öppettider
Mån-Fre 7-18
Lör 9-18
Sön 9-16

040-6114567
Södra Förstadsgatan 41
info@triangelnbiltvatt.se
www.triangelnbiltvatt.se