Om oss – triangeln biltvätt

Grön och hållbar biltvätt i Malmö

Verksamma sedan 1993 med 200 000 tusen nöjda kunder.

Triangeln biltvätt din lokala bilvårdspartner

Vår vision och mål är att vara det självklara valet inom grön och hållbar biltvätt och bilvård.

Triangeln biltvätt i Malmö har funnits sedan 1993 och tvättat över 200 000 tusen bilar och fordon.

Vi är din lokala partner inom miljövänlig och hållbar biltvätt och professionell bilvård mitt i hjärtat av Malmö i gallerian Triangeln.

Lång erfarenhet

Kundgaranti

Behörig personal

Bred kompetens

100% Proffs

Hållbar biltvätt

År 1993

Startades bolaget

200K

Tvättade bilar

Vårt team

Traineglns biltvättsteam består av skickliga och dedikerade professionella som arbetar med noggrannhet och effektivitet för att ge din bil en skinande ren finish. Vår expertis och uppmärksamhet på detaljer garanterar en förstklassig biltvättupplevelse varje gång.

Vårt team

Triangeln biltvätt

Vårt team

Triangeln biltvätt

Vårt team

Triangeln biltvätt

Varför välja oss inom Bilvård?

 Vår ambition är att vara ledande inom hållbar bilhandtvätt.

Hållbarhet

Ledande inom grön & hållbar bilhandtvätt.

Lång erfarenhet

Triangeln Biltvätt har funnits sedan 1993.

Högsta kvalitet

Våra tjänster och produkter håller högsta kvalitét. 

Nöjda kunder

Vi har tvättat över 200 000 bilar och fordon. 

Handtvätt – Biltvätt malmö

Triangeln biltvätt är ett svenskt företag som är ledande i biltvättsbranschen. Vi erbjuder unik handtvättstjänst som är både miljövänlig och överraskande prisvärd. Dessutom använder vi endast av material och produkter av högsta kvalitet, så du kan vara säker på att din bil kommer att lämnas skinande ren. Så om du letar efter ett nytt sätt att hålla din bil ren, se till att kolla in vår biltvätt i Malmö. Du kommer inte att bli besviken!

Helrekond – Invändig- och utvändig rekond

Vill du hålla din bil som ny? Triangeln Biltvätt erbjuder fullständiga rekonditioneringstjänster för att hålla din bil i toppskick. Oavsett om du behöver en helrekond, inre eller yttre rekond kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från polering och vaxning till rengöring och skydd av din bils lack. Vi utför även stoppningsarbeten för att hålla din bils interiör snygg. Så om du letar efter det bästa sättet att hålla din bil snygg, kom till oss på Triangeln Biltvätt. Vi kommer att få din bil att se utställningsklar ut på nolltid.

Keramiskt lackskydd– keramisk lackförsegling 

Triangeln Biltvätt är vi stolta över att erbjuda våra kunder tjänster av högsta kvalitet. Därför är vi glada över att kunna erbjuda vår tjänst inom keramiskt lackskydd, som levereras med livstidsgaranti. Den här tjänsten är utformad för att ge en hållbar barriär mot väder och vind, vilket bidrar till att din bils lack ser ut som ny i många år framöver. Vi använder den senaste nanotekniken för att skapa en klar, tålig beläggning som binder sig till din bils lack på molekylär nivå

Tilläggstjänster – biltvätt, rekond och bilvård

Förutom vårt breda utbud av bilvårdstjänster erbjuder vi även en tilläggstjänster inom biltvätt och bilvård på vår anläggning i Malmö. Vårt team av erfarna yrkesmän använder den senaste tekniken och utrustningen för att rengöra din bil, både invändigt och utvändig rekond så att du får en skinande ren bil och skyddar dess värde under många år framöver. Oavsett om du behöver en snabb biltvätt eller en omfattande helrekond har vi allt du behöver. Kontakta oss idag för att boka in ett möte för biltvätt.

Bilhämtning – vi hämtar och lämnar din bil gratis

Vi förstår att din bil är en viktig del av ditt liv. Därför erbjuder vi en gratis bilhämtning och lämning för alla våra kunder. Vi kommer till ditt hem eller kontor för att hämta din bil, och sedan lämnar vi tillbaka den till dig när arbetet är klart. Vi vet att du är beroende av din bil för att ta dig runt, och vi vill se till att du får en så bra upplevelse som möjligt med vårt företag. Det är därför vi erbjuder denna kostnadsfria tjänst vid bokning av våra premiumpaket inom biltvätt, helrekond & keramiskt lackskydd – så att du kan vara säker på att din bil är i goda händer. Kontakta oss idag för att boka en hämtningstid och låt oss ta hand om resten.