Biltvätt tilläggstjänster – Boka tid här

Förutom våra grundläggande tjänster såsom handtvätt och helrekond har vi ett par riktigt attraktiva tilläggstjänster. En del av tjänsterna kan du boka som tillägg till andra behandlingar och en del av dem kan du boka som separata tjänster.

Bland de tilläggstjänster som oftast bokas i samband med biltvätt hittar du:

  • Glasförsegling bil – glasförsegling är en behandling av bildrutorna som kan liknas med en keramisk lackförsegling av lacken. Man behandlar helt enkelt rutorna för att göra dem mer motståndskraftiga mot smuts. Dessutom stöter de bort vatten bättre vilket förbättrar sikten i dåligt väder.
  • Däckglans – väljer du att tvätta bilen hos oss kan du med fördel boka en däcktvätt och på så sätt ge bilen ett extra lyft. Däckglans är en mer grundlig tvätt av däcken än en vanlig däcktvätt och vi använder särskilda medel för att ge däcken en oemotståndlig lyster.
  • Fälgtvätt – även fälgarna behöver rengöras ordentligt då och då. Bokar du en fälgtvätt i samband med din handtvätt så kan du räkna med att Malmös fräschaste bil efteråt. En nytvättad bil med smutsiga fälgar ser inte ren ut, därför bör du tvätta bilen från topp till tå.
  • Borttagning av hundhår – om du äger hund och brukar ta med dem i bilen så har du med stor sannolikhet hundhår överallt. Detta är inte helt enkelt att få bukt med om man inte har rätt verktyg – en vanlig dammsugare hjälper bara lite grann. Vi hjälper dig få bort hundhår i bilen!
  • Snabbvaxning – i samband med en biltvätt rekommenderas det att du också vaxar den eller ger den en keramisk lackförsegling. Har du nyligen gjort en försegling räcker det ofta gott och väl med en snabbvaxning.

Du hittar priserna för alla våra tilläggstjänster här och kan boka en tid och valfri behandling direkt här på hemsidan. Har du några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss!