TILLÄGGSTJÄNSTER FÖR BILVÅRD I MALMÖ

Bästa bilrekond och bilvården för din bil i Malmö

Öppettider

Måndag – fredag

8.00 – 18.00

Lördag

9.00 – 17.00

Söndag

9.00 – 15.00

Boka tid

Boka enkelt online för snabb och smidig bilvård! Se våra priser här

Kontakta oss

040 - 611 45 67
info@triangelnbiltvatt.se

Har du frågor? Kontakta oss gärna för personlig service och snabba svar.

Boka professionella tilläggstjänster – Bilvård Malmö  

Upplev vår grön och hållbara handtvätt för din bil – skonsam mot både fordonet och miljön. Ge din bil den omsorg den förtjänar idag!

Hållbar bilvård

Grön Glans – Hållbarhet möter bilvård

kvalitet´s produkter

Endast det bästa – Kvalitet´s produkter från Sonax

Erfarenhet & Expertis

Expertis sedan ’93 – Erfarenhet som glänser

200K nöjda kunder

200K glada kunder – Vår stolthet, ditt val

Nöjda kunder – läs omdömen

Över 200 000 nöjda kunder vittnar om vår förstklassiga service och tillförlitliga bilhämtningstjänst. Vi strävar efter att kontinuerligt överträffa förväntningarna och leverera en upplevelse som får kunder att återvända gång på gång.

Välj bland våra tjänster för din bil – Boka hållbar bilvård för din bil

Utforska vårt utbud av bilvårdstjänster och boka en hållbar handtvätt för din bil idag. Ge din bil den bästa vården hos oss.

GLASFÖRSEGLING BIL

Glasförsegling är en behandling av bildrutorna som kan liknas med en keramisk lackförsegling av lacken. Man behandlar helt enkelt rutorna för att göra dem mer motståndskraftiga mot smuts och stöter de bort vatten bättre vilket förbättrar sikten i dåligt väder. 

boka rekond bil malmö

DÄCKGLANS

väljer du att tvätta bilen hos oss kan du med fördel boka en däcktvätt och på så sätt ge bilen ett extra lyft. Däckglans är en mer grundlig tvätt av däcken än en vanlig däcktvätt och vi använder särskilda medel för att ge däcken en oemotståndlig lyster.

BORTAGNING HUNDHÅR

Om du äger hund och brukar ta med dem i bilen så har du med stor sannolikhet hundhår överallt. Detta är inte helt enkelt att få bukt med om man inte har rätt verktyg – en vanlig dammsugare hjälper bara lite grann. Vi hjälper dig få bort hundhår i bilen!

boka bilvardstjänster malmö

SNABBVAXNING

I samband med en biltvätt rekommenderas det att du också vaxar den eller ger den en keramisk lackförsegling. Har du nyligen gjort en försegling räcker det ofta gott och väl med en snabbvaxning. Se våra priser på ytbehandlingar.

VI GÖR ÄVEN BYTEN AV SPOLARVÄTSKA & OLJA

Även fälgarna behöver rengöras ordentligt då och då. Bokar du en fälgtvätt i samband med din handtvätt så kan du räkna med att Malmös fräschaste bil efteråt. En nytvättad bil med smutsiga fälgar ser inte ren ut, därför bör du tvätta bilen från topp till tå.

Hållbar rekond när den är som bäst

Få din bil att skina ren

Rekond-tjänst i Malmö Innerstad!

Få din bil att stråla igen med vår exklusiva rekond-tjänst mitt i Malmös pulserande innerstad! Vår professionella service tar hand om allt från noggrann interiörrengöring till skonsam lackpolering, för att din bil ska glänsa både invändigt och utvändigt. Boka idag för en bil som ser ut som ny igen!

Unna din bil det bästa

Rekonditionering för bilen – boka nu!

Ge din bil den ultimata behandlingen den förtjänar med vår rekonditioneringstjänst! Med noggrannhet och expertis återställer vi din bils skönhet både invändigt och utvändigt. Boka nu för att ge din bil den omsorg den förtjänar och låt den stråla på vägarna igen!

Förbered din bil för sommaren

Med vår professionella rekond!

Gör din bil redo för sommarens äventyr med vår professionella rekond-tjänst! Vi tar bort vinterens spår och lämnar din bil skinande ren både invändigt och utvändigt. Boka nu och ge din bil den perfekta starten inför sommaren!

Sista chansen att få din bil sommarredo

Boka din rekond idag!

Skynda dig och boka din rekond nu för att säkerställa att din bil är redo för sommaren! Vår professionella service ger din bil den perfekta glansen inför soliga dagar och långa resor. Missa inte chansen att få din bil i toppskick – boka idag!

Varför välja oss?

Välj oss för vårt engagemang för kvalitet, våra miljövänliga metoder och för att vi är Malmös bästa biltvätt sedan 1993.

Professionell service

Expertteam för noggrann
& professionell biltvård.

Miljövänliga produkter

Användning av miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter.

Anpassade biltvättspaket

Varierande paket för att möta
unika behov och önskemål.

Snabbt och effektiv

Snabb och effektiv bilvård utan att kompromissa med kvalitet.

Avancerad utrustning

Modern utrustning för att säkerställa högsta standard i biltvätten.

Bekväm online bokning

Enkel och bekväm online-bokningsplattform för kundernas fördel.

Förmånliga priser

Attraktiva priser & erbjudanden för kostnadsmedvetna kunder.

Över 200K nöjda kunder

Triangeln biltvätt har tvättat bilar sedan 1993. Din lokala bilvårdsfirma.

"Ge din bil bästa vården nu! Boka vår handtvätt med Sonax - få en skinande ren bil idag!"

"Upptäck kvaliteten med Sonax! Boka din bilvård nu och njut av en glänsande ren bil hos oss!"

"Skäm bort din bil med Sonax! Boka vår handtvätt och upplev skillnaden oss Triangeln Biltvätt"

BOKA UPPHÄMTNING FÖR BILTVÄTT

Total rekond, helrekond, rekonditionering, helrekond in- och utvändigt… kärt barn har många namn och för den som verkligen bryr sig om sin bil är detta det enda rätta valet. Boka din rekond i Malmö hos oss så ser vi till att din bil levereras tillbaka i bäst möjliga skick.

En helrekond är en heltäckande biltvätt där vi noggrant rengör, polerar och tvättar din bil från utsidan och in. Det innebär att varenda del på ditt fordon kommer behandlas, från lacken och rutorna till motorn, klädseln, däck och fälgar.

Den största fördelen med en helrekond Malmö är att hela bilen behandlas med smutsavstötande medel. Därmed behöver du inte tvätta bilen lika ofta framöver utan oftast räcker det med att du bokar en kompletterande handtvätt då och då.

BOKA BILVÅRDSTJÄNSTER FÖR BILEN

Tvättat 200 000+ tusen bilar sedan år 1993.

Sedan 1993 har vi stolt tvättat över 200 000 bilar och fortsätter att leverera högkvalitativa bilvårdstjänster till våra kunder. Vår erfarenhet och passion för bilar gör oss till det självklara valet för alla som värdesätter en ren och välskött bil.

Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att varje fordon behandlas med omsorg och precision. Oavsett om det handlar om en snabb tvätt eller en djupgående rengöring, kan du lita på oss för att få din bil att glänsa som ny.

Vår dedikerade personal strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa bilvårdsupplevelsen möjligt.

TILLÄGGSTJÄNSTER INOM BILVÅRD

Bland de tilläggstjänster som oftast bokas i samband med biltvätt hittar du:
Du hittar priserna för alla våra tilläggstjänster här och kan boka en tid och valfri behandling direkt här på hemsidan. Har du några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss . Se våra abonnemang och priser.

Glasförsegling bil

Däckglans

Fälgtvätt

Borttagning av hundhår

Snabbvaxning

HÅLLBARA TJÄNSTER INOM BILVÅRD

Triangeln Biltvätt är det perfekta alternativet! Vi erbjuder hållbar ångtvätt för bilar med miljövänliga och certifierade bilvårdsprodukter samt högkvalitativa bilvårdstjänster till ett överkomligt pris.

Vårt team är dedikerat till att ge utmärkt kundservice, och vi kommer att se till att din bil ser helt ny ut när vi är klara!. En helrekond är en heltäckande biltvätt där vi noggrant rengör, polerar och tvättar din bil från utsidan och in. Det innebär att varenda del på ditt fordon kommer behandlas, från lacken och rutorna till motorn, klädseln, däck och fälgar.

Hållbara bilvårdsprodukter

200 000+ Nöjda kunder

Experter på bilvård

Vad kostar en total rekonditionering?

Det beror på vilket rekondpaket som du väljer hos oss. Det första paketet är Bronspaketet, vilket innebär:  Lackkonservering, klädseltvätt, golvtvätt och luktsanering fr. 3495:-

Hur ofta ska bilen poleras?

Vi rekommenderar att du polerar din bil ungefär en gång per år. Så den behåller sitt skydd och glans.

Hur ofta ska en bil handtvättas?

Handtvätt kan man göra så ofta man vill. Det kan bero på årstid och väderlag, vilket kan påverka bilens utseende och göra att den blir smutsig. 

Är ångtvätt för din bil effektivt och skonsamt?

Svar Ja! Tack vare ångtvättens höga värme tas smuts och bakterier bort snabbt och effektivt. 

Varför välja Triangeln biltvätt i Malmö?

Vi är experter inom bilvård och rekonditionering. Vi har samlat på oss erfarenhet och kompetens sedan 1993 och är därför kunniga inom området bilvård. 

Är det viktigt med miljövänliga bilvårdsprodukter?

I dagens samhälle är det viktigare än någonsin att använda produkter som är tillverkade med tanke på miljön. Bilvårdsprodukter är inget undantag! Miljövänliga bilvårdsprodukter bidrar till att minska vårt totala ekologiska fotavtryck genom att använda biologiskt nedbrytbara formuleringar som inte innehåller starka kemikalier.